Klubnyheder
W1siziisijiwmtkvmdevmtcvmndiem9ibxlnef9uexriyw5uzxj3zwjzag9wlnbuzyjdxq?sha=2bfb4384996a0ab7

Lækre lokaler? Hjælp med at skabe gode rammer

25. oktober 2018, 14.34

INDSAMLING - STØT RENOVERINGEN AF SKJOLDS FYSISKE RAMMER

Kære medlem af Skjold, familie til et medlem – sympatisører og københavnere i det hele taget!

BK Skjold er Danmarks største fodboldklub, når det gælder aktive medlemmer – men ikke når det gælder økonomi. Derfor beder vi dig nu om ekstraordinært at overveje at støtte BK Skjold.

BK Skjold vokser og vokser, men ligesom mange andre klubber, så oplever vi samtidig, at der er sket en "fitnessificiering" af fodbolden, hvor mange blot kommer til aktiviteten og forsvinder igen.

Det truer også en klub som BK Skjold, fordi det gør det sværere at fastholde de unge og i øvrigt skabe en fødekæde af frivillige ledere og hjælpere, som en klub som Skjold er helt afhængig af.

Derfor er vi også igang med at gentænke tilbuddet rundt omkring fodbolden – herunder de fysiske rammer og de sociale aktiviteter – og vil derfor gerne renovere og omdanne vores lokaler og udeområde ved bagsiden af Østerbro Stadion, så det fremstår mere indbydende og “urbant” og kan rumme alt fra kaffedrikkende pensionister om formiddagen over traditionel fodboldklubaktivitet til store arrangementer, hvor vi vil forsøge at samle en stor del af vores over 2000 medlemmer og andre interesserede københavnere om eksempelvis sunde folkekøkken-fællesspisninger.

Vi har derfor med hjælp fra DBU oprettet en støtte-indsamling, hvor du som virksomhed eller privatperson frem til jul kan give din støtte – stor eller lille – via mobilepay eller med VISA-Dankort. Vi kan måske lokke med, at alle, der giver et bidrag over 200 kr, bliver inviteret til at deltage gratis i et festligt “housewarmning-arrangement" for de nye lokaler i foråret, mens alle bidrag over 2500 kr kan veksles til retten til at bruge lokalerne en dag/aften efter eget ønske (afhængigt af at lokalet er ledige på den ønskede dato, naturligvis).

Indsamlingen finder du her:

https://www.dbu.dk/klubservice/fundraising/Fundraising.aspx…

Støttebeløb er i øvrigt fradragsberettigede efter regler om bidrag til almennyttige formål.

På forhånd tak for din støtte - og del meget gerne dette opslag med venner og bekendte, som kunne have interesse i at støtte Skjold – eller blot et sted at mødes for unge og ældre i byen.

W1siziisijiwmjevmdivmdkvnzbjbtf5ztrpdl9za3lzy3jhymvyymfubmvyc3bvbnnvcjeucg5nil1d?sha=68b2c0c2de381f5b