Klubnyheder
W1siziisijiwmtkvmdevmtcvmndiem9ibxlnef9uexriyw5uzxj3zwjzag9wlnbuzyjdxq?sha=2bfb4384996a0ab7

Årets julegaveidé?

30. oktober 2018, 16.00

Skjold præsenterer ny tøjkollektion i samarbejde med Joma.

BK Skjold præsenterer nu i samarbejde med spanske Joma en helt ny kollektion af Skjold-Joma produkter, der både kan bruges til træning, i fritiden eller som repræsentationstøj, og som I kan finde i vores nye webshop på holdsport.

I tråd med klubbens idéer om mangfoldighed mener vi godt, man kan være et fællesskab, uden at man behøver at blive uniforme og ens, men vores ambition er, at Skjold-spillere med tiden – når der er kampe, stævner eller udlandsture på programmet – vil møde op i en eller anden form for Skjold-tøj. Om det så er en t-shirt, en hættetrøje eller en jakke betyder i vores øjne mindre.

Man kan allerede nu forudbestille tøj i webshoppen med en forventet leveringstid midt i november, og vi håber også, at alle I forældre derude vil medtænke det i julegaveindkøbene, da det både vil være en støtte til Skjold og – tror vi – en gave, som spillerne vil blive glade for.

Som en lille, ekstra motivation for at være blandt de første, der bestiller, så kan man frem til 1.november efter først-til-mølle princippet forsøge at ønske et nummer. Herefter vil hver spiller på hver årgang automatisk få genereret et personligt nummer fra 1-99, som man bevarer op gennem ungdomsårene.

Gå på indkøb i den nye webshop på Holdsport her:

https://www.holdsport.dk/shop

W1siziisijiwmjevmdivmdkvnzbjbtf5ztrpdl9za3lzy3jhymvyymfubmvyc3bvbnnvcjeucg5nil1d?sha=68b2c0c2de381f5b