Klubnyheder
W1siziisijiwmtkvmdevmtcvmndiem9ibxlnef9uexriyw5uzxj3zwjzag9wlnbuzyjdxq?sha=2bfb4384996a0ab7

Hvad snakker bestyrelsen om?

16. november 2018, 15.17

Skjold bestyrelsesmøde 07.november 2018-11-02

Deltagere: Bjarne Vennike, Jørgen Sprinborg, Philip Grøn, Frederik Bløndal og Jan Sørensen + 5 gæster

 

Udviklingen af kvinde-/pigefodbolden i Skjold er blevet aktualiseret ved kvindeholdets oprykning og repræsentanter for kvindeholdet har sat det på dagsordenen. Vi havde en indledende snak om bestyrelsens ønsker om at skabe en helhed i foreningen og undgå at udvikle kønsmæssige modpoler. Bestyrelsen er overbevist om at vi skaber den bedste forening ved at tænke helheder og udnytte synergier hvor det er muligt.

Kvinde-/pigefodboldens udvikling tages op på et åbent møde torsdag d.27.11. hvor alle er velkomne.

 

Kontingenter 2019 blev drøftet og der var en generel holdning om at en eventuel stigning, bør bruges synligt på at forbedre indsatsen for bedre støtte til de frivillige trænere. Bestyrelsen bruger de næste uger på at kigge på behov og muligheder.

 

Indmeldelsesgebyr og prispolitik. Vi har i øjeblikket et indmeldelsesgebyr på 250,- som dækker en Skjold kamptrøje. Der var en god diskussion om muligheder og konsekvenser ved at indføre en større startpakke med træningstøj. Beslutningen blev at vi fremover tilbyder nye medlemmer et ”start tilbud” fra Skjold kollektionen, så nye medlemmer ikke er tvunget men kan tage imod hvis det ønskes.

Prispolitikken skal altid tage hensyn til ønsket om en bred medlemsskare og der skal derfor altid tænkes i løsninger der giver flere muligheder og sikre en socialbalance.

 

Budget 2019 lægger foran os vil kræve fokus den næste tid. Der vil blive kigget på behovene for at flytte nogle udgifter over på forhold der forbedre de frivilliges forhold og øger kvaliteten i fodboldtræningen

    •  

Fodboldmæssig udvikling. Der er lagt mange kræfter i at øge kvaliteten af vores træning. Vi har sat fart på sammenlægningerne af hold på de enkelte årgange, så vi nemmere kan understøtte samarbejder og arbejde med ”entusiast – basis” modellen.

Øget kendskab og samarbejde mellem trænerne i klubben var også et tema da vi havde trænerdag med godt 20 trænere fra børn til motionskvinder. En god dag, hvor Rune Wonsyld bl.a. fik givet nogle værktøjer til træning på små områder.

Frederik Bløndal står bag et samarbejde med SDU der også skal støtte forbedringerne af Skjolds arbejde. Mere om udviklingen af dette samarbejder kommer løbende.

 

Tøj/materialer. Vi har indgået et samarbejde med det spanske sportsfirma Joma om levering af tøj til fornuftige priser. Der er lavet en webshop på Skjold.dk hvor medlemmer kan købe trænings- og fritidstøj.

Vi har samtidig været så heldige at Mads Nørgaard har været positiv overfor at designe hele den kommende Skjold spilledragt, så vi ikke kun har en trøje designet af Mads Nørgaard.

EM2020 kommer til Parken hvor der skal spilles 4 kampe. Vi står overfor store udfordringer i perioden fra 18.5.-29.6 2020 som bestyrelsen har startet en dialog med DBU for at løse. Vi håber på at møde forståelse og hjælp til at løse udfordringerne fra både DBU og kommune.

 

Wunderfoot Cph - int,stævne. Det er efter vedvarende arbejde lykkedes at få tilladelse til at arrangere et større stævne i FælLedparken, hvor Stadion også kan bruge. Det bliver i weekenden 21.-23.juni.  Idéen bag stævnet er at bruge København og arbejde med byens særkende. Philip Flores er startet på planlægningen men vi kommer til at være mange, der skal hjælpe.

 

Årsplan for alle ungdomsholdene vil lette arbejdet for både frivillige omkring holdene og sekretariatet. Det vil også gøre det nemmere for forældrene at planlægge ferier og fridag, så vi kan få flere med til aktiviteterne uanset om det er entusiasterne eller basisspillerne. Chr. Von Horsten var startet på arbejdet men er desværre sygemeldt i en længere periode.

Med den øgede aktivitet og flere mennesker invoveret i aktiviteterne kan vi måske have glæde af online værktøjer til koordinereing. Vi kigger derfor på mulighederne.

I forbindelse med indragelsen af flere og ønsket om større genemsigtighed i alt hvad vi laver er vi startet på at bruge det netbaserede kommunikationsværktøj Slack. Flere vil øbende blive inviteret ind og vil derfor både kunne følge med og komme med inputs.

 

Fodboldskole 2019+2020 har brug for at vi kigger konceptet godt igennem og laver et udviklingsarbejde. I 2020 er der brug for ekstra gode idéer, da vi ikke kan bruge klublokalerne mandag og tirsdag i første uge af sommerferien.

 

Cafélokalet i klubben ønsker vi at gøre til et indbydende sted med aktivitet fra morgen til aften. Både indretning og aktiviteter kigger vi på ud fra en model hvor vi ønsker at tilføre ressourcer udefra. I øjeblikket har vi aktivitet i dagtimerne med flere grupper pensionister som efterfølges af fritidsklubben.

 

Socialt arbejde. Vi har indgået en aftale med Hverdagsaktivisterne om at de hælper os med flere opgaver. Hverdagsaktiviteterne er et projekt for udviklingshæmmede som gerne vil bygge bro til foreningslivet.

På Kildevældskolen står vi for fodbold en gang om ugen for alle skolens specalklasser.

Vi har samarbejde med Idrætsprojektet, som er et socailt projekt i kommunen for udsatte unge. Projektet har bl.a. hjulptet med opgradering af terrassen ved klublokalerne.og mange flere konkrete samarbejdsprojekter følger.

 

Orientering fra dagligdagen. Overgangen til vintersæsonen har denne gang kun budt på enkelte kommunale kiksereog der er blevet sat bolde ud på næsten alle faciliteter. Kun enkelte skoler har modsta sig at vi kan have bolde liggende på skolen. I Ryparken har vi endelig fundet en løsning på materialer. På den korte bane deler vi med beachsoccer klubben og på den længere sigt har vi fået tilladelse til en containerløsning, hvor vi kombinere ophold og opbevaring.

W1siziisijiwmjevmdivmdkvnzbjbtf5ztrpdl9za3lzy3jhymvyymfubmvyc3bvbnnvcjeucg5nil1d?sha=68b2c0c2de381f5b