Klubnyheder
W1siziisijiwmtkvmdevmtcvmndiem9ibxlnef9uexriyw5uzxj3zwjzag9wlnbuzyjdxq?sha=2bfb4384996a0ab7

Vær med til at styrke klublivet og fællesskabet

30. marts 2020, 18.01

Vil du være med til at gøre rammerne omkring vores 1.holds-kampe mere festlige?

Mens vi venter på at blive sluppet løs igen, arbejder vi blandt andet på at forbedre rammerne omkring kampene for både vores bedste herre- og vores bedste kvindehold.

Vi viste ved efterårets pokalkamp mod Fremad Amager, hvor vi samlede næsten 1000 mennesker på Østerbro Stadion, at potentialet er stort, og vi vil til at begynde med gerne lokke flere medlemmer og flere lokale over til de almindelige 1.holdskampe på kunstgræsset i Fælledparken, men hvordan?

Vi forsøgte i efteråret med grill, musik, strand-flag og lidt mere fb-promovering at skabe lidt mere atmosfære, men vi vil gerne nogle skridt videre.

Vi er i øjeblikket (med hjælp fra en ny sponsor, som vi snart præsenterer) ved at få produceret to gigantiske bannere, der kan gøre kunstgræsbanen lidt mere "intim", og vi drømmer om en mobil, overdækket tribune, vi kan rulle over til kampene. Men inden vi når dertil er der sikkert et væld af ting, man kunne gøre for at gøre kampene mere attraktive at overvære for både medlemmer og lokale.

Til at begynde med vil vi derfor gerne samle nogle "kamp-afviklings-grupper", der vil være med til at udvikle rammerne omkring om henholdsvis kampene for det stærkeste herrehold og det stærkeste kvindehold.

Grupperne skal både stå for at få idéer og få dem afviklet i forbindelse med kampene. Jo flere vi er, jo sjovere, og så behøver det heller ikke være de samme, der står ved grillen ved hver evig eneste kamp.

Hvis I har lyst til at være med i det her projekt, så skriv i kommentarsporet eller send en mail til pf@bkskjold.dk - og husk at skrive om du er interesseret i at hjælpe ved herrernes eller kvindernes kampe. Hvis du ikke har tid til at være med i en gruppe, men har en masse idéer, så skyd dem endelig af i en mail.

W1siziisijiwmjevmdivmdkvnzbjbtf5ztrpdl9za3lzy3jhymvyymfubmvyc3bvbnnvcjeucg5nil1d?sha=68b2c0c2de381f5b