Klubnyheder
W1siziisijiwmtkvmdevmtcvmndiem9ibxlnef9uexriyw5uzxj3zwjzag9wlnbuzyjdxq?sha=2bfb4384996a0ab7

Læs hvad bestyrelsen talte om på seneste møde

9. maj 2019, 13.07

Skjold bestyrelsesmøde d.2.maj 2019   

Deltagere: Jørgen Springborg, Poul Hansen, Aksel Ambjørner, Frederik Bløndal, Sandra Christiensen, Bjarne Vennike, Philip Grøn, Erik Galst og Jan Sørensen

  Agenda

 • Kort præsentation af medlemmerne og Skjold
 • Evaluering af generalforsamlingen
 • Budget/økonomi
 • Arrangementet i klublokalerne
 • Opbygning af fodboldkvalitet
 • Events som indtægtskilde og branding
 • Gebyrsag og kommunen
 • 1.hold som samlingspunkt
 • Diverse orienteringer
 • Evt
 •  

· Præsentation og velkommen til de to nye medlemmer. Kort gennemgang af Skjold fundamentet.  

· Tilfredshed med generalforsamlingen, hvor der trods fremgang og en stille periode var 75 afgivne stemmer (5x flere end en normal deltagelse).  

· Galst sætter sig sammen med bogholder Kent og Jan for at få indsigt og redskaber til at kunne styre budgettet.

Med Carstens opsigelse bliver der frigjort noget økonomi, som vil blive brugt på de, som allerede er ansat, så de kan få mere tid og bedre arbejdsvilkår og kan rette større fokus på Skjold.  

· En god snak om brugen af lokalerne og belastningen ved fester. Enighed om hele tiden at have opmærksomhed på balancen mellem indtægter og belastning.  Med Carsten Andersens stop bliver der færre fester.  

· Opbygning af fodboldkvalitet. En lang snak om kvaliteten af Skjolds fodboldtilbud og hvordan vi kan hæve kvaliteten gennem basis/ekstra konceptet. Der er ikke tvivl om at vi har løftet kvaliteten siden tilknytningen af Rune Wonsyld og Philip Flores. Både organiseringen og selve indholdet i træningerne er blevet løftet. Det blev også til en god snak om nødvendigheden af at  oplære forældre og spillere i de unge årgange i skjoldånden fra start, og vigtigheden af at bruge holdsport som til- og afmelding- Det vil kunne give en  nemhed og større glæde ved at være med.  

· Events som indtægtskilde og branding blev udskudt til næste møde.  

· Gebyrsagen og kommunen. Der er endnu ikke fundet en løsning på sparekravene i KFF og deres ønsker om at pålægge foreningerne gebyrer for brugen af kommunens faciliteter. Det tyder på at børneaktiviteterne bliver friholdt men sikkert er det at der skal spares på kommunens budget på vores område.  

· 1.hold som samlingspunkt. Punktet blev startet men ikke afsluttet. Med et 1.hold på kvinde- og herresiden var der enighed om at klubben bør bruge holdene positivt i opbygningen af fællesskab. Punktet bliver fortsat.  

· Orientering

Vi afholder DBU børnestævner i Fælledparken med stor succes. Theis har fået organiseret stævnerne, så det er en positiv oplevelse for alle deltagere og forældre.

Urban Cup har fået godt 100 hold tilmeldt og det tegner til at blive en god start på stævnet. Der arbejdes på at nedsætte arbejdsgrupper for de forskellige områder i løbet af de næste par uger.

Ryparken har ikke fungeret optimalt g vi har skullet bringe materialer frem og tilbage, men vi har nu tilkæmpet os opbevaringsmulighed for vores materialer og der arbejdes videre med ”containerklubhuset”, så vi kan få skabt mere liv på anlægget.

Joma sport har indtil videre været en god leverandør, som ikke har haft de store restordre og der er blevet solgt en del træingstøj.

Fællesspisningerne køre godt og aftalen med Tasty Town om foodtruck-mad ser ud til at ramme vores medlemmer godt.  

 

På fotoet ses fra venstre Aksel Ambjørner, Bjarne Vennike og Erik Galst 

 

W1siziisijiwmjevmdivmdkvnzbjbtf5ztrpdl9za3lzy3jhymvyymfubmvyc3bvbnnvcjeucg5nil1d?sha=68b2c0c2de381f5b