Indmeldelse

W1siziisijiwmtgvmtevmtevnjl5yxnimwc0m19iyw5uzxj3zwjzag9wlnbuzyjdxq?sha=31b54683ac2213e3
Sådan melder du dig ind

Indmeldelse foregår ved at klikke på ny spiller. Ved at udfylde formularen, bliver du skrevet på vores venteliste i holdsport. Skriv venligst oplysningerne på det kommende medlem.

Hvis du allerede har udset jer et hold, eller har snakket med træneren, kan dette skrives i kommentarfeltet i formularen. Alle holdene kan findes i vores holdoversigt.

Når vi har fundet et hold til dig, vil du blive kontaktet af træneren. Du kan forvente at blive kontaktet inden for 5 hverdage.

Herefter vil du få adgang til vores medlemssystem, Holdsport. Når du bliver oprettet, vil du blive tilsendt brugernavn og kode. Systemet fungerer som kommunikationsværktøj og du vil kunne se hvor/hvornår der er træning, kamp, sociale arrangementer osv.

14 dage efter modtager du en opkrævning. Der er et indmeldelsesgebyr på 250kr. Indmeldelsesgebyret dækker køb af en Skjold-trøje. Trøjen kan hentes på klubbens kontor.  

Hvis du ikke ønsker at fortsætte udover prøveperioden skal dette meddeles skriftligt til tz@bkskjold.dk, inden fristens udløb.

Hvis du ønsker at fortsætte, betaler du selvfølgelig bare regningen.

Hvis det af den ene eller anden grund ikke er muligt at betale inden fristens udløb, er i velkomne til at kontakte os for en løsning. Det vigtigste er, at vi hører fra jer.

Spørgsmål til indmeldelse

Skriv til Theis hvis du har spørgsmål til indmeldelse.

W1siziisijiwmtgvmdyvmtcvmmvzd2rtzdgzzl9quf93zwjhbm5vbmnllnbuzyjdxq?sha=2e04bf672cb5625d