Klubnyheder
W1siziisijiwmtkvmdevmtcvmndiem9ibxlnef9uexriyw5uzxj3zwjzag9wlnbuzyjdxq?sha=2bfb4384996a0ab7

Skjold - FCK samarbejde

16. oktober 2015, 12.30

Vi er blevet spurgt af ængstelige medlemmer om FCK har overtaget Skjold.

Skjold kan ikke overtages eller sammenlægges med andre mindre medlemmerne beslutter, at det er den vej foreningen skal gå. - Det har aldrig været et emne.

Samarbejdet er først og fremmest etableret fordi vi mener, at Skjold kan bruge FCKs netværk og kontakter samt skabe mere opmærksomhed om vores forening og give Skjold medlemmer og deres familier nogle oplevelser med fodbold, vi ellers ikke kunne tilbyde.

Dernæst fordi vi tror på, at Skjold kan drage nytte af den viden og erfaring som FCK har omkring organisering og markedsføring.

Når en amatørforening indgår samarbejde med et professionelt foretagende som FCK tales der ofte om talentarbejde.
Den del er ikke tænkt direkte ind.
Vi oplever at store talenter ganske hurtigt bliver hentet til de professionelle klubber, uanset om vi har samarbejde eller e
Hvis vi skal have sportsligt samarbejde bliver det på Skjolds præmisser og dermed ud fra vores helhed og i alle medlemmers interesse.
I Skjold ser vi alle spillere som ligeværdige og dermed også som en del af målgruppen for de arrangementer vi laver i samarbejdet.

Vi er med andre ord gået ind i samarbejdet, fordi vi tror, at klub og medlemmer kan få noget ekstra udenfor for træningsbanerne, som vi ellers ikke ville kunne få.
Når vi på et tidspunkt udnytter en del FCKs fodboldfaglige viden, sker det naturligvis for alle interesserede Skjold medlemmer, ligesom der bliver mulighed for at vores trænere kan hente inspiration hos FCK

Samarbejdet har konkret allerede budt på et par Skjold turer i Parken til Superliga kampe, senest med Skjolddrenge der løb på banen med spillerne og ikke mindst har vi haft 100 års jubilæumskamp med FCK på Østerbro Stadion inkl. børnekampe med KB.

Vi håber og tror samarbejdet kan udvikle sig til glæde for alle Skjold medlemmer

W1siziisijiwmjevmdivmdkvnzbjbtf5ztrpdl9za3lzy3jhymvyymfubmvyc3bvbnnvcjeucg5nil1d?sha=68b2c0c2de381f5b