Årgang 2010/11


Hvad betyder det, at tilmelde sig?

Når du melder dig selv eller dit barn ind i Skjold, betaler du for at få lov til at være med til at drive foreningen. Skjold er medlemsdrevet.

Det betyder at medlemmerne bidrager til fællesskabet med det de magter.

For at det kan hænge sammen, skal alle gøre en indsats for at følge med i informationerne, som typisk sendes ud gennem vores medlemssystem, Holdsport.

Derudover er til- og framelding på mange hold en forudsætning for at aktiviteterne kører og de ansvarlige kan få tingene til at hænge sammen.

HER kan I på forhånd læse de betingelser I accepterer ved at melde jer ind.

ByGirls

ByGirls er Boldklubben Skjolds pige- og kvinde initativ. Det blev udviklet i slutningen af 2021 med henblik på at inkludere flere piger og kvinder i klubben og i fodbolden generelt. 

Initiativet har til formål at nytænke rammerne for fodbolden ved at inddrage piger- og kvinder og sætte fokus på deres ønsker og behov. Herunder at sikre ligestilling og et attraktivt idrætsmiljø for piger og kvinder, der kan forbedre både fysisk og mental sundhed samt give dem nye relationer og nye færdigheder. 

Et centralt element i initiativet har også været at øge diversiteten og mangfoldigheden ved at rekruttere kvinder på tværs af aldersgrupper, socialklasser, etnicitet og erfaring med idræt og foreningsliv. 


Årgang 2010/2011 piger træner 2 gange om ugen. I forår/sommer halvåret træner vi typisk i Fælledparken, hvor vintertræningen foregår i Ryparken.

Holdet består af ca. 40 piger, og vi bestræber os på at blive dygtigere mens vi hygger os til træning. 

Kontakt

Træning

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter