Indmeldelse


Sådan melder du dig ind

Ved at udfylde formularen her, bliver du eller dit barn skrevet på vores venteliste i holdsport. Hvis du/I allerede har snakket med træneren, kan dette skrives i kommentarfeltet i formularen. Alle holdene kan findes i vores holdoversigt.


Du kan forvente at blive kontaktet indenfor syv hverdage.

Herefter vil du få adgang til vores medlemssystem, Holdsport.

Når du bliver oprettet, vil du blive tilsendt brugernavn og kode. Systemet fungerer som kommunikationsværktøj og du vil kunne se hvor/hvornår der er træning, kamp, sociale arrangementer osv.

14 dage efter modtager du en opkrævning. Der er et indmeldelsesgebyr på 250 kr. Når indmeldelsesgebyret er betalt, vil i blive tilsendt et e-gavekort, på det tilsvarende beløb, til vores webshop. Vi anbefaler I køber en Skjold kamp trøje.

På webshoppen finder du BK Skjolds kollektion af kamp, -trænings og fritidstøj. Hvor det for de helt små børn kan være rigeligt at investere i kamptrøjen, så opfordrer vi til at børnene fra 6-7-årsalderen råder over et helt kampsæt (kamptrøje, shorts og strømper) og at de fra 8-9-årsalderen møder op til kamp i Skjold-tøj fra kollektionen, uanset om det er en klassisk paradedragt, en t-shirt, en hættetrøje eller en jakke. Vi vil gerne udstråle, at vi er et fællesskab – uden at vi behøver at være uniformerede.

Hvis du ikke ønsker at fortsætte udover prøveperioden skal dette meddeles skriftligt til bkskjold@bkskjold.dk, inden fristens udløb. Hvis du ønsker at fortsætte, betaler du selvfølgelig bare regningen.