Sponsorer


VIS I TAGER ANSVAR - OG SKAB MERVÆRD


For otte ud af ti danskere gør det en forskel, at en virksomhed tager del i socialt arbejde. Studier viser, at 83 % af danskerne stoler mere på virksomheder, der tager et socialt ansvar.

Ved at være en del af Skjold og deltage i Skjolds Erhvervsnetvær viser I, at I vil være med til at gøre en fordel og gerne tager del i udviklingen.


I tager ansvar for fællesskabet ved at give en hånd med, mens I skaber merværdi for jeres virksomhed.


Internt i virksomheden bidrager et socialt samarbejde med mere arbejdsglæde, et øget engagement og stolthed blandt medarbejderne. 

Eksternt har det en positiv effekt på virksomhedens brand og omdømme blandt kunder, leverandører og kommende medarbejdere.


Hvad får sponsorerne for pengene

 • Banner på holdsport både hjemmeside og APP i grupper af 4 logoer.
 • Artikel i Mit Østerbro i 2021 med logoeksponering.
 • Skærm eksponering af firmalogo i BK Skjold klubhuset
 • Adgang til brug af sponsorlogo Skjold Unlimited
 • 1 stk. BK Skjold trøje med firmanavn og valgfrit trøjenummer, til eget brug
 • APP for sponsorer
 • Erhvervsnetværk

  En sponsor er indforstået med at fællesskabets muligheder og bredden i klubben er styrken.

  Det anses som værende en ære at give nogle økonomiske midler til klubben, som ikke kun gavner udviklingen af medlemmernes muligheder, men også kan bruges til at udvide klubbens tilbud til medlemmerne.

   

  Idéen er dog aldrig, at klubben skal blive afhængig af sponsorernes økonomiske biddrag på en måde, så klubben ikke kan eksistere uden

  Det kræver derfor også en kreativ og konstruktiv dialog mellem klubbens afdelinger såvel som sponsorerne så økonomiens bidrag fastholdes som en mulighedsskaber fremfor en booster til daglig drift.

  Fordelskort

  Opdateres...

  Der er i øjeblikket ingen billeder tilgængelig