SKJOLD BRØDRENE


...er et tilbud om gratis fodboldtræning for mænd der har en psykisk sårbarhed.

Vi går mere op i fællesskab, end at vinde, og der er en rummelig og venlig stemning på holdet. Holdet har en træner der står for opvarmning og lidt teknisk træning, inde vi spiller hyggekamp.


Vi takker for Trygfonden for at støtte holdet økonomisk. 
Sådan kommer du i gang: Du er velkommen til at deltage i vores træning, men hvis du kontakter os først 
(se nedenfor), kan vi tage godt imod dig, 
og sikre at du får info om evt. ændringer i træningen. 

Det kræver ikke nyt udstyr at komme i gang, bare kom med løbevenligt tøj og godt humør! Du kan benytte fodboldstøvler udendørs, men alm. sportssko er også fine. 

Du behøver ikke at være meldt ind i Skjold, men hvis vi må få dit telefonnummer, vil du modtage løbende info om holdets aktivitet - f.eks. at blive mindet om næste træning. 

Vi træner tirsdag kl. 15-16 (om sommeren spiller vi ofte lidt længere tid). Find os her:

Hvad siger spillerne om Skjold Brødrene?

«Sammenhold og en følelse af åbenhed. Her er altid rum til at folk har en dårlig dag»


«Det er ikke nødvendigvis alle på holdet der har en diagnose, men alle har bakset med noget. Det gør at alle giver lidt mere plads»

«Det er et velkomment alternativ, når alt andet er afprøvet. Sekundet efter den første gang følte jeg mig i bedring. Jeg tror jeg ser det som en alternativ behandling til medicin/terapi» 

«Fra første dag bliver du taget imod, som om du altid har spillet på holdet» 

«For mig er det disciplin: Jeg tvinger mig selv, også når det regner eller hvis jeg er træt, så kommer jeg her. Der er ingen konflikter mellem menneskerne der er her. At spille fodbold er en glædelig ting. Very compassionate»


Kontakt